Ξύλινα Πατώματα

 

 

Τα Ξύλινα πατώματα πάντοτε θα βρίσκονται εντός των τάσεων της διακόσμησης, κι αυτό γιατί έχουν διαχρονική αξία και αποδίδουν κλασικό στυλ. Επιπλέον προσδίδουν την αίσθηση της θαλπωρής, εκπέμποντας ομορφιά, ζεστασιά αλλά και γαλήνη. Πέρα όμως από τα εικαστικά τους χαρακτηριστικά, βασικός παράγοντα για να τοποθετήσετε ξύλινα πατώματα στον χώρο σας, αποτελεί επίσης το γεγονός ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Η εταιρεία μας, έχει στην διάθεσή σας τεράστια ποικιλία υλικών και χρωμάτων. Είτε θέλετε να αποδώσετε στον χώρο σας μια μοντέρνα νότα τοποθετώντας δάπεδο από μπαμπού, είτε ακολουθείτε την κλασική τάση του δρύινου στυλ, προσφέρουμε την δυνατότητα αναρίθμητων επιλογών για να βρείτε το καταλληλότερο στυλ για τα Ξύλινα πατώματα του χώρου σας.

 

Τα ξύλινα πατώματα διαχωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την τοποθέτησή τους. Εάν θέλετε να προσδώσετε στον χώρο σας ζεστασιά και ηχομόνωση, το καρφωτό πάτωμα είναι η επιλογή που σας ταιριάζει, καθώς έχει και μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και υλικά. Εάν πάλι για κατασκευαστικούς λόγους το δάπεδό σας δεν επιδέχεται την μέθοδο του καρφώματος, μπορείτε να κάνετε τοποθέτηση κολλητού πατώματος ή ακόμη περισσότερο για να διευκολυνθείτε μπορείτε να ζητήσετε για τον χώρο σας, προ-γυαλισμένο δάπεδο.

 

Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, φροντίζουμε για την ικανοποίησή σας και τοποθετούμε Ξύλινα πατώματα παντός είδους με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Η εμπειρία που μας διακατέχει, αποδίδει αποτελέσματα άριστης ποιότητας που αναδεικνύουν τον χώρο σας, προσδίδοντάς του ομορφιά.

επιστροφή στην κατηγορία Δείγματα
ακολουθήστε μας στα social media

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©